Πρώτη σελίδα
 
 Curriculum vitae
 Ημερολόγιο
 
 Ποιητικά
 Δοκίμια & άρθρα
 Μεταγραφές
 Συνεντεύξεις
 Τα επικαιρικά
 Ατάκτως ερριμμένα
 
 Κ.Κ. in Translation
 Εικονοστάσιον
 
 Ξενώνας
 Έριδες
 Florilegium
 
 
 Συνδεσμολόγιο
 Impressum
 Γραμματοκιβώτιο
 Αναζήτηση
 
 
 
 
 
 
 

 

 


 Impressum

  Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ του ιστότοπου αυτού ανατρέχει στον Αύγουστο του 2000. Μεταφέρθηκε στην τωρινή του διεύθυνση www.koutsourelis.gr το 2001. Έκτοτε ανανεώθηκε τρεις φορές, το καλοκαίρι του 2006, όταν και ουσιαστικά αναβίωσε, τον Αύγουστο του 2007 και τον Ιούνιο του 2012.

Η σχεδίασή του οφείλεται στον Χάρη Κουτσουρελάκη που δούλεψε με το πρόγραμμα ανοιχτού λογισμικού Cutenews. Tον ευχαριστώ και από την θέση αυτή ιδιαίτερα. Η εικαστική φροντίδα βαρύνει εμένα.

To κόσμημα της αριστερής στήλης εικονίζει στη βάση του ενεπίγραφη οινοχόη του Διπύλου, από το πρώτο ήμισυ του 8ου αι. π.Χ. Πρόκειται για απόσπασμα από την παλαιότερη σωζόμενη επιγραφή σε ελληνικό αλφάβητο.

Όλα τα ποιήματα, δοκίμια, άρθρα και μεταφράσματα του ιστοτόπου είναι του Κώστα Κουτσουρέλη, εκτός των περιπτώσεων όπου δηλώνεται κάτι διαφορετικό. Το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες του «Εικονοστασίου».

Προκειμένου για κείμενα που έχουν ήδη περιληφθεί σε βιβλία, εφημερίδες και περιοδικά, σημειώνονται τα στοιχεία της πρώτης έντυπης δημοσίευσής τους. Τα λοιπά παρουσιάζονται εδώ για πρώτη φορά.

Το περιεχόμενο του ιστότοπου προβάλλεται ικανοποιητικότερα σε Firefox ή Chrome.


 ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ
    Π. Π. Γερμανού 2 & Κ. Βάρναλη 24,
    152 33 Χαλάνδρι

    
(Impressum)


Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

© Κώστας Κουτσουρέλης